Bună ziua, pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate utilizați cookie-urile site-ului nostru. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computer sau pe dispozitiv când vizitați site-ul nostru. Mai multe informații

Sansha FR Duval pentru începători

Sansha FR Duval pentru începători


Culoare
Dimensiuni UE adulți SANSHA cm
Box poantelor - Lățime
Talpă
279,48Lei 314,52Lei Fără TVA: 232,90Lei


Descriere


Cele mai moderne poante de la Sansha.

În general, acest tip de poante au cea mai confortabilă cutie (spațiul în care este situat partea din față a piciorului). Este foarte popular cu studenții conservatori în designul standard. De aceea avem venit mai întâi cu ideea în care producătorul Sansha a venit la noi.

Și despre ce este vorba? Avem modificat degetul de balet cu un branț moale și mediu-dur, astfel încât poziția în acest punct nu era atât de solicitantă, prin reducerea părții degetului de balet așa-zis. nas. Gleznele, tendoanele și întărirea întregului picior merg pas cu pas. Dacă se alege un model standard, nasul superior ar putea cauza supraîncărcarea piciorului cu o sarcină mai lungă. În cazul în care dansatorul este deja "prin natură" înălțime, versiunea standard a vârfurilor de balet este mai potrivită.

Poantele nu se rup. Panglicile sunt cumparate separat. Este un model mai restrâns, în general, de aceea vă recomandăm să începeți cu o lățime de M pentru picioarele înguste, pentru lățimi medii cu lățimea W .... pentru lățimea este lățimea XX. Aceste vârfuri de balet pentru începători vor dura mai mult și vor fi mai confortabile decât alte modele de începători Sansha.

În cazul în care mărfurile nu sunt în stoc, livrarea pentru că este o producție specială (trebuie să respectăm și procedurile tehnologice) dureaza 5-6 săptămâni.

 

Sex Femei
Tip de talpă talpă intreagă
Categorie Poante
Vârstă Adulți
Material Satin
Nivel de calificare Începători, Moderat avansat
Talpă poantelor - duritate Talpă poantelor - flexibilă, Talpă poantelor - mediu-dură
BOX poante - formă BOX formă V
Talpă poantelor lungime Talpă poantelor 1/1 celá
Nas inferior
Profilul Profil mediu
Partea mediu înalt
Platformă Larg
Sireturi elastic
Material - unic Piele

Evaluarea produsului


Satisfacția clienților cu „Sansha FR Duval pentru începători”

Nu sunt opinii despre acest produs.