Dancemaster RO
Loading...

Bună ziua, pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate utilizați cookie-urile site-ului nostru. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computer sau pe dispozitiv când vizitați site-ul nostru. Mai multe informații

FR Duval-flexible, poante cu talpă plastică

FR Duval-flexible, poante cu talpă plastică


Culoare
Dimensiuni UE adulți SANSHA cm
Box poantelor - Lățime
392,70Lei Fără TVA: 330,00Lei

Păzim disponibilitatea

Descriere


Aceste poante se numără printre cele mai moderne modele realizate de Sansha. Poantele sunt numite după însuși fondatorul Sansha - domnul Duval. Noua combinație de materiale garantează durabilitatea încălțămintei și siguranță pentru dansator. Construcția asigură o mare susținere a piciorului. Boxul degetelor, realizat din pânză adezivă naturală întărită, se înfășoară în jurul gleznei și degetelor dansatorului. Boxul degetelor este foarte confortabil. Mulți dansatori spun că simt că poartă papuci. Nu folosesc nici branţuri.


Acest nou model de poante a devenit foarte popular la scurt timp după ce a fost introdus pe piață. Există mai multe variații, cum sugerează și numele. Talpa flexibilă - moale. Potrivite pentru dansatori cu o gleznă mică. Elevii și, de asemenea, începătorii le pot folosi. Talpa se întoarce întotdeauna la forma sa originală. De aceea este important să alegeți duritatea talpei corectă. Suprafața este din satin.

 

Sex Femei
Tip de talpă talpă intreagă
Categorie Poante
Vârstă Adulți
Material Satin
Nivel de calificare Începători
Talpă poantelor - duritate Talpă poantelor - flexibilă
BOX poante - formă BOX formă V
Talpă poantelor lungime Talpă poantelor 1/1 celá
Nas înalt
Profilul Profil mediu
Partea mediu înalt
Platformă Larg
Sireturi elastic
Material - unic Piele

Evaluarea produsului


Satisfacția clienților cu „FR Duval-flexible, poante cu talpă plastică”

100%