Dancemaster RO
Loading...

Bună ziua, pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate utilizați cookie-urile site-ului nostru. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computer sau pe dispozitiv când vizitați site-ul nostru. Mai multe informații

Rummos Marylin, pantofi pentru tango si salsa

Rummos Marylin, pantofi pentru tango si salsa


Culoare
Înălțimea tocului cm
Dimensiuni UE adulți Rummos cm
Lățime
644,09Lei Fără TVA: 541,25Lei

Păzim disponibilitatea

Descriere


Pantofii de dans latino realizate într-o combinație de piele de argint și GT9, decorate cu sclipici de argint. Designul special Rummos Designul Ino-flex al unei talpe naturale de plută naturală asigură un sprijin perfect pentru picior și, astfel, reduce oboseala. Această culoare este una dintre cele mai populare printre dansatori de salsa. Ele complimentează costume frumoase. Călcâiul are o înălțime de 8 cm.


Elite Collection include pantofi de dans profesionisti realizate manual în Portugalia de către Rummos pentru toți dansatorii care au nevoie de ceva mai mult decât un pantof de dans. Întreaga construcție a pantofului este concepută pentru a oferi cea mai bună performanță pe dans. Pantofii sunt destinați dansurilor latino. Cele mai populare sunt printre dansatorii salsa, tango și kizombu. Toate pantofii Rummos sunt realizate din material dublu, care este cât mai flexibil posibil, absoarbe impactele și oferă un confort sporit.

Sex Femei
Tip de talpă talpă intreagă
Vârstă Adulți
Material Piele
Stil de dans Dans sportiv
Pantofi tip Cu cataramă, Sandale
Dans sportiv Latino, tango
Material - unic Piele de căprioară

Evaluarea produsului


Satisfacția clienților cu „Rummos Marylin, pantofi pentru tango si salsa”

100%