Dancemaster RO
Loading...

Bună ziua, pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate utilizați cookie-urile site-ului nostru. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computer sau pe dispozitiv când vizitați site-ul nostru. Mai multe informații

Rummos Elite Ingrid 044, pantofi de nuntă

Rummos Elite Ingrid 044, pantofi de nuntă


Culoare
Înălțimea tocului cm
Dimensiuni UE adulți RUMMOS UK size US size cm
Lățime
644,09Lei Fără TVA: 541,25Lei

Păzim disponibilitatea

Descriere


Frumoase pantofi de nuntă. Minunate sandale cu T-strap decorate cu pietre mici. Acestea sunt realizate manual din satin de mătase fină și moale. Călcâiul este perfect echilibrat pentru stabilitate perfecta și suport pentru picior. Privirea la picioarele tale va fi uimitoare. Călcâiul are o înălțime de 7,6 cm.

Elite Collection este un pantof profesionist de dans realizat manual de Rummos pentru toți dansatorii care au nevoie de mai mult decât pantofi de dans. Întreaga construcție pantofiilor este proiectată pentru a obține cea mai bună performanță pe ringul de dans. Pantofii sunt destinați pentru dansatori latino. Sunt preferate printre dansatori de salsa, tango și kizombu. Toate pantofii Rummos sunt realizate din material cu două straturi, care este cât mai flexibil posibil, absoarbe impactele și oferă un confort sporit.

Sex Femei
Tip de talpă talpă intreagă
Vârstă Adulți
Material Satin
Stil de dans Dans sportiv
Înălțimea tocului 5cm/2" - 8cm/3"
Pantofi tip Cu cataramă, Sandale
Dans sportiv Latino, tango
Material - unic Piele de căprioară

Evaluarea produsului


Satisfacția clienților cu „Rummos Elite Ingrid 044, pantofi de nuntă”

100%