Bună ziua, pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate utilizați cookie-urile site-ului nostru. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computer sau pe dispozitiv când vizitați site-ul nostru. Mai multe informații

Capezio Airess Tapered 7.5 Shank 1135B, poante

Capezio Airess Tapered 7.5 Shank 1135B, poante


Culoare
Dimensiuni UE adulți CAPEZIO UK size US size cm
Box poantelor - Lățime
324,50Lei Fără TVA: 270,42Lei


Descriere


Poantele Airez de la Capezio este unul dintre cele mai recente. În acest caz, Capezio a folosit noi tehnologii și noi standarde în producția lor. Capetele Airess sunt fabricate în două tipuri în funcție de forma măștii frontale, iar fiecare tip are trei variante de duritate a branțului:

- 5,5-mai puțin greu până la mediu dur, cu o lungime de 0,5

- 6,5 - fix, tare 0,75 (3/4)

- 7.5 - greutate suplimentară cu lungime 1

Bustul pentru degete este conceput pentru a oferi suport și stabilitate piciorului dansatorului. Materialul întregului top este elastic, incluzând muchii. În interior, fibrele sintetice permit o ușoară și flexibilitate a piciorului. Pielea scurtă din piele elimină materialul "risipit" pe călcâi. Există o construcție silent tip. Airess are muchii rotunjite pentru o tranziție mai ușoară spre partea de sus și invers. Panglicile nu fac parte din vârful baletului. Sunt fabricate din satin.

Airess Broad este un tip de vârf potrivit pentru așa-numita formă de picior roman - sau altfel un tip pătrat. Acestea oferă o mulțime de spațiu pentru o parte largă a picioarelor din față. Acest tip are forma unei măști frontale "U".

 

Sex Femei
Talpă pantofului talpă intreagă
Categorie Poante
Vârstă Adulți
Material Satin
Nivel de calificare Avansați, Profesioniști
Calitate Talpă din piele
Talpă poantelor - duritate Talpă poantelor - extra tare
BOX poante - formă BOX formă U
Talpă poantelor lungime Talpă poantelor 1/1 celá

Evaluarea produsului


Satisfacția clienților cu „Capezio Airess Tapered 7.5 Shank 1135B, poante”

Nu sunt opinii despre acest produs.