Dancemaster RO
Loading...

Bună ziua, pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate utilizați cookie-urile site-ului nostru. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computer sau pe dispozitiv când vizitați site-ul nostru. Mai multe informații

Jason Samuel Smith, pantofi bărbăteşti de step

Jason Samuel Smith, pantofi bărbăteşti de step


Culoare
Dimensiuni UE adulți Bloch cm
1.085,88Lei Fără TVA: 912,50Lei

Păzim disponibilitatea

Descriere


Pantofii de step pe care îi puteți folosi direct din cutie. Aparțin unor modele de înaltă calitate. Au fost dezvoltate în colaborare cu proeminentul dansator de pas Jason Samuel Smith. Au  talpă dublă din piele tare și un toc triplu ciocănit, care sună intens și sonor în timpul pașilor de dans, așa cum este cerut de pas. Partea superioară este confecționată în stil Oxford, piele foarte confortabilă și de calitate. Căptușeala pantofului este cașmir. Șuruburile care țin plăcuțele nu se vor slăbi spontan. Tocul este ușor ridicat și vârful pantofului se adaptează piciorului, nu este întărit, ceea ce garantează confortul piciorului atunci când vă deplasați.

Când testați pantofii, vă recomandăm să îi testați pe covor pentru a evita zgârieturile plăcuțelor, în cazul în care doriți să returnați pantofii, sau să îi înlocuiți. Încălțămintea returnată cu plăcuțele zgâriate, nu va putea fi returnată, sau înlocuită. Vă mulțumim.


Sex Bărbați
Tip de talpă talpă intreagă
Vârstă Adulți
Material Piele
Pantofi tip Cu șireturi

Evaluarea produsului


Satisfacția clienților cu „Jason Samuel Smith, pantofi bărbăteşti de step”

Nu sunt opinii despre acest produs.