Dancemaster RO
Loading...

Bună ziua, pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate utilizați cookie-urile site-ului nostru. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computer sau pe dispozitiv când vizitați site-ul nostru. Mai multe informații

Bloch Grace, poante

Bloch Grace, poante


Culoare
Dimensiuni UE adulți BLOCH cm
Box poantelor - Lățime
346,59Lei 413,53Lei Fără TVA: 291,25Lei

Păzim disponibilitatea

Descriere


Grace - un nume minunat pentru poante de balet ale lui Bloch, care au o ușurință reală. Este încă unul dintre cele mai ușoare modele pe care le-a produs Bloch, dar oferă și suport. Forma cutiei este elegantă, concepută pentru a asigura siguranța și confortul în același timp.

Bloch a venit cu un tip revoluționar de vârf de balet, permițând o tranziție mai ușoară și mai ușoară în versiuni pe așa-numitul "Relevease". Amplasarea plasată strategic oferă o absorbție perfectă a șocurilor și o simțire a încălțămintei sportive. Nasul are un vârf frumos format, format din materiale naturale de lungă durată și o rețetă Bloch A-pastă pentru performanță superioară și suport pentru picioare.

Suportul din satin de înaltă calitate are un tampon super confortabil care vă oferă un adidas sportiv :-).

Grace are o platformă extrem de echilibrată care vă oferă o stabilitate și un echilibru excelent în toate direcțiile. Are un vârf amortizat intern pentru un confort incredibil și tehnologie silențioasă.

Panglicile și produsele elastice sunt vândute separat. S0161L

Sex Femei
Categorie Poante
Nivel de calificare Avansați
BOX poante - formă BOX formă U
Talpă poantelor lungime Talpă poantelor 1/1 celá

Evaluarea produsului


Satisfacția clienților cu „Bloch Grace, poante”

Nu sunt opinii despre acest produs.