Sneakersi pentru adevărata plăcere de a dansa

Sansha - un cunoscut producător francez de îmbrăcăminte de dans, produce și încălțăminte de dans, în special sneakerşi/adidași sub numele de SKAZZ. Sneakerşii Skazz Dyna-Mesh S36M aparțin celor mai îndrăgiți pantofi de dans - sneakerşi.
Partea superioară este realizată din piele de căprioară în combinație cu țesătură de plasă, care oferă pantofilor de dans respirabilitate. Talpa este despicată, cauciucată, cu profil redus. Curele laterale speciale susțin curbele bolții. Pantofii de dans sunt potriviți pentru antrenamentul dansului musical, dansului popular, zumba și așa mai departe. Adidașii se caracterizează printr-o durabilitate ridicată. Oferă confort picioarelor, dar în același timp amortizează impactul. Acesta este modelul care se „potrivește” frumos piciorului.


Dyna-Mesh S36M sunt disponibili în mărimile de la 33 la 48, variații de culori negru sau negru / roșu. Concepuți pentru a fi pantofi uni sex, se potrivesc atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Din experiență putem spune, că bărbații care dansează dansuri populare preferă adidașii de gleznă, cunoscuți sunt numele Boomerang sau Boomelight.
Pantofii de dans Dyna-Mesh sunt, de asemenea, produși cu o talpă textilă. Este esențial o variantă de cauciuc acoperită cu pânză.
Credem, că veți aprecia capacitatea excelentă de amortizare a pantofului de dans, care vă va proteja picioarele în caz de lovituri sau sărituri. În același timp, oferă posibilitatea de a comuta perfect piciorul, degetul de la picior.

 

 

Cele mai recente

Video

Instagram