Recenzia pantofilor de jazz Capezio JAG

CAPEZIO JAG PP15, cumpăraţi aici
S-ar putea să vă întrebați de ce atâta zarvă în jurul unor pantofi de jazz? Răspunsul este simplu - dacă ceva este cu adevărat grozav, îmi place să fac un promo.



Când am comandat pe stoc pentru prima dată aceste încălțăminte de jazz, le-am ţinut o vreme despachetate pe masă și pur şi simplu le-am „mângâiat” :) Părerea mea a fost confirmată și de mamele, a căror copii dansează deja de câţiva ani stilul disco dance şi îşi cumpără exclusiv acest model de pantofi.



La prima vedere, se vede că această  încălțăminte este înaltă calitate. Pantofii de dans sunt confecționați dintr-o combinație de piele de căprioară, neopren perforat și alte materiale elastice. Talpa pantofului este din cauciuc, divizată  pentru o mai bună întindere a vârfului piciorului. Există un material elastic în zona arcului piciorului, care este perforat pentru o mai bună respirabilitate. Pentru o încălţare mai uşoară sunt utilizate şireturile elastice în zona arcului piciorului în combinaţie cu scai, Velcro.
 
După încălțarea  acestui pantof, vă simțiți ca și cum ați fi desculți, dar în același timp pantofii de jazz vă oferă protecție împotriva alunecării și, de asemenea, vă protejează picioarele împotriva micilor abraziuni.


Pentru o descriere mai ilustrativă, urmăriți videoclipul nostru:


 

Etichete: pantofi de jazz Capezio JAG, recenzia jazz Capezio JAG

Cele mai recente

Video

Instagram