MDM flexibili ortopedici pentru balet

Aveți piciorul plat?


Cu siguranță se poate trăi cu această problemă și cu niște exerciții de susținere se poate realiza o îmbunătățire semnificativă. Piciorul plat este un defect estetic pentru performanța profesionistului și aduce cu sine alte riscuri pentru sănătate, sub forma unei poziții slabe a piciorului în gleznă, genunchi și, ulterior, întregul sistem de sprijin.
Avem o inovație revoluționară pentru tine. Antrenorii de balet de la MDM australian au venit cu o inserție ortopedică unică, care „îl obligă” pe dansator să-și mențină postura corectă.

                                                                                             


Cum funcționează? Presupun că nu crezi prea mult, nici eu nu am crezut. La întâlnirea cu producătorul, am abordat tehnologia cu dispreț și vocea interioară „desigur, un miracol”. Am obiceiul să testez lucrurile, așa că am luat-o pe fiica mea, care are picioarele cu adevărat plate. După încălțare miracolului s-a întâmplat cu adevărat :). Fiica și-a îmbunătățit spontan poziția piciorului în gleznă și, la întrebarea mea dacă și-a dat seama, mi-a răspuns că inserția îi împingea piciorul și o obligă să ajusteze unghiul gleznei la poziția corectă.


Întreaga tehnologie a flexibililor este brevetată și poate fi împărțită în patru beneficii de sănătate de bază.

1. Inserţia Dance Base Support , este formată într-un arc, care permite mușchilor să lucreze eficient în timp ce vă relaxați într-o poziție de repaus.


2. Pronarea cu piciorul complet este un eșec tehnic obișnuit al dansului. Insertul acceptă procesul de propiocepție Dance Base Support conștientizarea nivelului și contribuie treptat la efectuarea unor mici
ajustări consistente la poziția piciorului pentru a facilita trecerea viitoare la poziția optimă a gleznei.

3. Când treceți de pe întregul picior la demi pointe, Dance Base Support oferă suport continuu pentru picioare și consolidează conștientizarea gleznei și a poziției corecte a picioarelor.

 4. Inserția Dance Base Support ajută la creșterea forței în mușchii mici (interiori) ai piciorului, oferind rezistență controlată mică. Dezvoltarea acestor mușchi este cheia pentru a sprijini dezvoltarea picioarelor dansatorului și prevenirea multor leziuni comune ale membrelor inferioare.



Acești flexibili cu burete sunt confecționați dintr-un material care se întinde, cu o căptușeală de bază pentru dans, fie pe întreg piciorul, fie doar într-o parte a piciorului. Este o combinație unică de estetică ridicată și are efect asupra sănătății, care a pus bazele apariției acestor exerciții profesionale. 


Model MB 126

Un produs revoluționar în domeniul pantofilor de dans. Pe lângă funcția estetică, ajută mai ales sănătatea. În interiorul flexibililor este o inserție bine poziționată, care în poziția greșită, arcul spre partea interioară, împinge ușor pe această parte și piciorul în mod natural și se rotește automat la poziția corectă. Aceasta promovează o postură adecvată a piciorului. Previne vătămarea. O poziție incorectă, menținerea piciorului astfel, afectează genunchii, articulațiile. Călcâiul este solid, modelând un arc frumos. Acest model de flexibili sunt elastici. Țesătura din care este confecționată este foarte confortabilă, nu subțire. Interiorul flexibililor este căptușit cu material antibacterian. Căptușeala este divizată, piele. Liniile arată plăcut din punct de vedere estetic. Bolta se adaptează la picior atunci când vârful este întins. Aceste antrenamente ușurează picioarele plate. Folosiți-le pe o suprafață de dans.

Model MB105

Flexibilii sunt realizați din pânză de calitate. Se află în partea interioară pe insertul călcâiului, care menține piciorul în poziția corectă. Ajunge la aproximativ jumătate de picior. Suportă piciorul în conversia cu jumătate de picior. În mijlocul flexibililor este cusut material elastic, care se întinde și se restrânge la nevoie. Interiorul este căptușit cu material antibacterian absorbant. Talpa este divizată. Tivul flexibililor este elastic.




Cele mai recente

Video

Instagram