Mărimile noastre se potrivesc perfect

Ce mărime ar trebui să comand? Mi se  va potrivi? Am măsurat lungimea piciorului, vreau să comand conform cm… Uneori mi potriveşte  mărimea S, alteori M, uneori mărimea 38, alteori 37, care mi se va potrivi?

În oricare magazin online, există imposibilitatea testării mărfii înainte de cumpărare, spre exemplu călcâiul lui Achile. Suntem pe deplin de acord cu îndoielile pe care le aveți, cu excepția cazului în care cumpărați mărfurile pentru a doua oară și nu cunoașteți personal caracteristicile sale.

Desigur, legea de cumpărare la distanță permite schimbul sau returnarea mărfurilor, dar este mai bine dacă nu trebuie să împachetați, să trimiteți înapoi și să așteptați schimbul.

Am lucrat pentru a reduce acest dezavantaj și am introdus posibilitatea de a selecta dimensiuni în funcție de variații diferite în  e-shopul nostru. În funcție de dimensiunile standard utilizate în UE, dimensiunile Regatului Unit, centimetri, numărul producătorului (dacă îl știți).

Cum am procedat? Am luat dimensiunile standard ale mărimi  UE (standarde) - de ex. la pantofi am luat așa-numitul „ picior” pe care îl puteți găsi în mod obișnuit în magazinele de încălțăminte. Dacă aveți nevoie și nu sunteți sigur de dimensiune, măsurați-vă piciorul. Am măsurat lungimea în cm mișcând glisorul de pe acest picior. Am adaptat dimensiunile în funcție de producători cu acești indicatori cât mai exact.

Acești parametri pentru produs găsiţi la producător

Direct pe descrierea produsului găsiţi diferite tabele de dimensiuni, mărimi Aici, de exemplu, dimensiunea copiilor (înălțimea în cm) / Bloch / EU size / UK size / SUA size / piept-șolduri în cm.


Implementarea funcționalității complete se bazează pe mai multe luni de muncă, care au constat în măsurarea produselor individuale, ani de experiență în vânzarea de haine și încălțăminte de dans, analiză îndelungată a cerințelor clienților, posibilitățile tehnice și, nu în ultimul rând, dorința de a vă cunoaște, clienții noștri.

Trebuie să subliniem că, în ciuda angajamentului nostru de precizie, se poate întâmpla ca mărfurile în cauză să nu se potrivească imaginației voastre. Unor clienți le plac pantofii care se potrivesc exact, alții își doresc o rezervă. De exemplu, atunci când aleg pantofii de dans, clienții își măsoară adesea picioarele în cm. Mărimea în cm este o măsură foarte precisă, iar metoda de măsurare este foarte individuală. Lungimea este doar un indicator. De asemenea, este importantă forma piciorului, care nu poate fi măsurată, și aranjarea degetelor de la picioare, care influențează potrivirea pantofului, și cum arată acelaşi pantof ca lungime. Cel mai bine este să vă bazați  pe dimensiunea comună, cea mai uzuală din UE, și să știți dacă doriți să contați pe tipul rezervă, sau nu, pentru că știți că, de ex. se lărgeşte în timp (practic ca orice pantof obișnuit, în timp se adaptează într-un anumit grad).

Într-un astfel de caz, vom înlocui desigur bunurile alese greșit cu altele de care vă veți bucura. :)






Cele mai recente

Video

Instagram