Ghid de selecție a ciorapilor de dans

Ciorapii de dans sau de balet completează imaginea estetică a unui dansator. Adesea auzim opinii pe care le vor face ciorapi obișnuiți. Nu vor! Ciorapii de balet sunt mai întinse și mai durabile decât cele obișnuite. Dacă ar fi să dansezi în colanți obișnuiți, nu te-ai simți deloc bine - ei tind să aibă o zonă de chiloți întărită pe care nu o poți găsi pe colanții de balet, sunt neplăcute pur și chiar dacă cumperi colanți negri și îi folosești pentru dans, sunt doar bune pentru o unică folosință. Ciorapii de dans sunt, de obicei, făcuți din combinația de bumbac / spandex sau microfibră. Este necesar să spunem că aceste ciorapi sunt, de asemenea, mai scumpe, dacă v-ați întrebat. Acestea trebuie să fie, pentru că sunt confecționate din materiale mai scumpe și de mai bună calitate, datorită cărora sunt mai confortabile și durează mai mult decât ciorapii obișnuiți.

Există o varietate de ciorapii pe piață - colanți convertibili, fără picioare, cu picioar întreg, stirrup... Depinde de tine să le alegi pe cele mai potrivite.

SĂ VĂ UITAȚI OFERTĂ NOASTRĂ DE CIORAPI

Mai întâi să aruncăm o privire la diferite tipuri de colanți:

  1. CU PICIOR ÎNTREG
  2. FĂRĂ PICIOR
  3. STIRRUP 
  4. CONVERTIBILE 
  5. SALOPETE


 

CU PICIOR ÎNTREG - ciorapii cu piciorul plin sunt potriviți pentru lecțiile de dans clasic. Se potrivesc bine în pantofi și pantofi de balet și poante. De obicei, sunt fără sudură și vin în diverse culori.

 

 

FĂRĂ PICIOR - ciorapii de jambiere sunt de obicei folosiți în antrenamentul dansului modern sau scenic. Ele pot fi, de asemenea, utilizate în lecțiile de dans clasic pe baza cerințelor profesorului de dans sau a sentimentului dansatorului.

 


STIRRUP - ciorapii fără piciorul și părțile călcâiului sunt populare printre dansatorii mai experimentați.

 

CONVERTIBILE - ciorapii cu o mică deschidere pe partea inferioară a piciorului pe care o puteți trage în sus peste gleznă, transformându-i în ciorapi fără picioare. Acesta este cel mai popular tip de ciorapi în lecțiile de dans clasic, deoarece permit dansatoarei să danseze o parte a lecției în pantofi de dans sau poante cu ciorapi în interiorul pantofilor și o parte a lecției desculți fără a fi nevoie să se schimbe. Doar trageți ciorapi peste gleznă.

 

 

SALOPETE - sunt populare printre dansatorii cu experiență. Cu toate acestea, ai nevoie de experiență personală cu salopete și alegeți dimensiunea potrivită pentru o potrivire perfectă.

Criteriile de selectare a culorilor sunt

următoarele:

Trebuie să spunem că majoritatea producătorilor oferă o paletă largă de culori de colanți. Cele mai frecvente culori sunt roz balet, alb, negru, nude. Totuși, puteți găsi și culori mai nebunești, cum ar fi albastru, verde, violet etc.

 






Criterii de alegerea design-ului:

  • de bază
  • lucios
  • plasă

Material utilizat:

Nylon / Spandex, Tactel / Spandex, Microfibră, Poliamidă / Lycra, Nylon / Spandex / Bumbac se numără printre materialele cele mai frecvent utilizate. Materialul utilizat definește calitățile ciorapilor, precum potrivirea strânsă, elasticitatea, luciul, absorbția. Diferitele tipuri de ciorapi au o grosime diferită și sunt marcate drept "ultra moi, țineți și întindeți, studio basic ..."

SĂ VĂ UITAȚI OFERTĂ NOASTRĂ DE CIORAPI

 

Cele mai recente

Video

Instagram