Cum să coaseți benzile elastice la niște flexibili de balet

Dansatorii începători se confruntă adesea cu dificultăți atunci când coase benzi elastice pe niște flexibili de balet. Cum să coaseți corect și la ce sunt bune aceste benzi? Pantofii de balet, balerinii sau pur și simplu flexibili protejează picioarele dansatorilor și previne durerea picioarelor în timp ce dansează.


Dar pot îndeplini aceste funcții doar dacă sunt utilizate corect. Pe lângă lungimea și lățimea bună a pantofului, trebuie acordată atenție și unei potriviri bune. Două tipuri de benzi elastice sunt utilizate pentru fixarea bună a pantofului - una trece prin margine, iar cealaltă este cusută în tivul flexibilii.

Ce vei avea nevoie

  • Benzi elastice

CUM SA COASEȚI BENZILE ELASTICE LA NIȘTE FLEXIBILI DE BALET?

Benzile elastice trec peste arcul gleznei

1. Puneți-vă un pantof, astfel încât benzile să fie gata de mână. Verificarea lungimii corecte a benzii este esențială. Lucrați întotdeauna cu pantof. De fapt, cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a purta doar unul dintre ele.

2. Pune-ți un pantof de balet, astfel încât benzile de cauciuc să fie gata de mână. Verificarea lungimii corecte a benzii de cauciuc este esențială. Lucrați întotdeauna cu flexibili incălțate. De fapt, cel mai simplu mod este de a purta doar unul dintre ele.

3. Marcați unde se întâlnesc benzile elastice și partea superioară a pantofului. Aici trebuie cusute benzile. Eliberați benzile și descălțați pantoful.

4. Coaseți benzile de cauciuc în locul pe care l-ați marcat în interiorul pantofului chiar sub cusătura de sus, dar totuși aliniate cu cusătura laterală. !ATENȚIE! Nu coaseți în cusătura din partea de sus a flexibilii, deoarece acest lucru v-ar împiedica să strângeți o altă bandă elastică în pantof. Tăiați excesul de bandă.

5. Repetați pașii pentru la al doilea pantof.


Benzi elastice de față

6. Puneți-vă un pantof de balet. Pe partea din față a pantofului ar trebui să existe două benzi elastice care se desfășoară în jurul deschiderii pantofului. Acestea sunt folosite pentru a strânge flexibili în jurul călcâiului și gleznei. Coaserea benzilor elastice este mai ușoară dacă lucrați doar pe un singur pantof la un moment dat.

7. Strângeți benzile elastice suficient încât flexibili să se potrivească confortabil pe picior. Dacă trageți prea tare, elasticul va apăsa în călcăiul piciorului și va provoca disconfort. Dacă nu strângeți suficient, pantoful va aluneca de pe picior.

8. Strângeți benzile elastice până când simțiți tensiunea, iar papuciul se așează bine pe picior. Fixați benzile pentru a nu le slăbi cu un știft. Fixați știftul din interiorul pantofului cu bandă de mascare.

9Repetați pașii pentru la al doilea pantof.

Cele mai recente

Video

Instagram