Cum să alegeți costumul de dans potrivit?

Cum să alegeți costumul de dans potrivit? Cu aceste 7 sfaturi pe care le considerăm bune de știut, va fi mai ușor.

Alegerea costumului după stilul de dans.

Deși poate părea ca nu e relevant, de fapt este. Un profesor de dans clasic (balet) recomandă, de obicei, un costum de balet cu brețele subțire. Costumul ar trebui să fie o chestiune desigur în lecțiile de dans clasic. Dansatorii folclorici, unde lecțiile de dans clasic sunt foarte frecvente, preferă mai ales costumele cu mâneci (lungi, 3/4, scurte). Schimbarea rapidă a pantofului, fusta și sunt pregătiți pentru partea de caracter din antrenament.

Dansul contemporan este cel mai liber într-o chestiune de haine de antrenament. Deseori sunt folosite costume de balet de orice stil (cu dantelă, cu decolteu rotund, tricou sub costum), în special pentru spectacole. Un tip special este format din costume de balet potrivite pentru spectacole. Acestea au culoarea corpului, dar atunci când alegeți un astfel de costum, ar trebui să primiți sfaturi de la profesorul de dans sau să pariați pe senzație dvs.


Alegerea costumului după dimensiunea

Producătorii categorizează dimensiuni între copii și dimensiuni pentru adulți. Figura arată conversia perimetrului părților corpului în așa-numitele cursuri europene. Rata europeană indică de obicei dimensiunea unui copil în funcție de vârsta copilului: sub 2 ani, 2-4 ani, 4-6 ani, 6-8 ani, 8-10 ani, 12-14 ani, 14-16 ani. Pe de altă parte, Sansha menționează doar literele A, B, C, D, E, F, G, H, I.


Brandul Bloch corespunde numeric cu excepția a 6 -7- ani. Capezio are dimensiuni pentru copii S, M, I, L, Y. Pentru o orientare mai bună, oferim conversii de mărime direct în descrierea produsului. Deci, dacă îți cunoașteți dimensiunea europeană, puteți lua decizia dvs. Dacă aveți deja un costum de balet Sansha și știți numărul, alegeți după dimensiunile de Sansha.

O situație similară este în selectarea dimensiunilor adulților. Pe site-ul nostru veți găsi o comparație între dimensiunile producătorilor individuali, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Cel mai bine este să măsurați următoarele părți în centimetri: perimetrul pieptului, perimetrul taliei, perimetrul șoldului și înălțimea de la umeri până la începutul piciorului. Puteți apoi să înlocuiți aceste date în „graficul de dimensionare” al tabelului de conversie și să obțineți dimensiunea europeană.


Alegerea costumului după sex.

Aici situația este destul de clară. Cred că nu este necesar să se descompună. Puteți găsi costume clasificate pe sexe pe pagina noastră în coloana din stânga.


Alegerea costumului după dimensiune. 

Această sortare se găsește în categoria costume de balet pe magazinul nostru.

Alegerea costumului după material. 

Aici intervine o situație cu adevărat particulară. Toata lumea se simte confortabil în diferite materiale și astfel voi descrie numai cele mai utilizate.

  • Bratech: sistem brevetat de atașare a sutienului cusut doar pe anumite părțile.
  • Tactel: fibra de poliamidă cu luciu ridicat. Țesătura foarte densă rezistentă la vânt, păstrând respirabilitatea.
  • Spandex, Lycra, Elastane: este o fibră sintetică cunoscută pentru flexibilitatea sa excepțională. Este mai puternic și mai rezistent decât cauciucul natural.
  • Polyester: material neabsorbant cu rezistență ridicată la radiații ultraviolete, intemperii și substanțe chimice.
  • Nailon: fibra artificială ușoară și durabilă, cu rezistență mare la abraziune.
  • Lână: pentru pielea noastră materialul cel mai natural. Absoarbe perfect sudoare și, de asemenea, încălzește.
  • Mătase: cea mai scumpă și cea mai bună calitate a fibrei de utilizat. Îmbrăcămintea din mătase este extrem de netedă, delicată și se poate adapta la temperatură. Se încălzește la rece, absoarbe sudoare și se usucă rapid.
  • Bumbac: foarte plăcut la atingere, flexibil și moale. O caracteristică neplăcută este capacitatea de a lega apa (sudoare).
  • Satin: țesătura netedă, cu luciu ridicat. Se caracterizează prin greutate redusă și finețe. 
  • Meryl: microfibra moale, respirabilă. Este ușoară de întreținut, menține forma și este elastică.
  • Moher: lână moale, cu păr lung de la capre angora. Material ușor și cald.
  • Akryl: fibra artificială texturată precum lâna. Este folosită ca înlocuitor de lână. Este flexibilă, moale, cu o tendință mai mică de a se prăbuși. Ușoarâ, fermâ, nu se micșorează. Recent a apărut o combinație de bumbac cu materiale elastice. O astfel de țesătură absoarbe bine sudoare și este de asemenea elastică.

Alegerea costumului după culoare.

Și avem o altă categorie pur subiectivă. Culoare, ce să spun? Alegeți după gustul dvs. Vă vom oferi doar o paletă de culori a unor producători pentru o mai bună orientare. Sortarea după culoare simplifică și grăbește selecția.

Alegerea costumului după caracteristici.

Fiecare costum poate avea mai multe variante diferite - caracteristici care specifică utilizarea lui. Pentru o mai bună orientare, iată o listă de caracteristici pe care le puteți alege de pe pagină noastră: cu sutien, brețele late, decolteu rotund, cu fustă, guler, jersey, fără mâneci, mânecă lungă, mânecă de trei sferturi, brețele subțiri, cu mânecă scurtă

Alegerea costumului după vârstă. 

Chiar și aici alegerea ar trebui să fie intuitivă și evidentă, dar dacă doriți să verificați, comandați în conformitate cu tabelul menționat la punctul 2.


În concluzie

În acest articol avem încercat să vă prezentăm posibile modalități de alegere a unui costumul de balet. Având în vedere individualitatea ridicată a fiecărui dansator, poate cel mai bun mod este să folosești filtrarea avansată în categoria costumelor de balet. Vă doresc o selecție reușită.

Oferta completă a costumelor poate fi găsită pe site-ul nostru.

 

 

 

Cele mai recente

Video

Instagram