Cum să alegem sneakerşii de dans?

Sneakerşii – adidaşi – adidaşi de dans
Sneakerşi aparţin uneia dintre cele mai îndrăgite categorii. Sunt folosiţi de către dansatori în cele mai diferite stiluri de dans. De la dansuri populare, disco, fitness, zumba, dans de sală, dar sunt preferaţii şi a profesorilor de dans.
 
Mai întâi ar trebui să alegem modelul de snekerşi de care avem nevoie, cei joşi,  sau cei cu o  tăietură înaltă care ajunge până la gleznă. Adevărul e că cei înalţi sunt produşi mai puţin. Aceştia sunt îndrăgiţi mai ales de băieţii şi fetele care dansează dansuri populare. Materialul moale de la glezne amortizează forța săriturilor,  tipice dansului popular și protejând  astfel gleznele.


 

Importantă este şi talpa. Ea poate fi întreagă sau divizată.

  • Întreaga talpă este de obicei din piele (în timp ce călcâiul este din cauciuc). Aceste modele sunt potrivite pentru dansatorii care au nevoie de o alunecare puțin mai bună, rotire. Cel mai adesea, îi achiziţionează dansatorii dansului popular, precum și profesorii.
  • Talpa divizată permite comutarea frumoasă a piciorului. Este fabricată fie din cauciuc, este stabilă și este deseori la cerere. Sau este confecționată din material TPU, care este mai neted și nu lasă urme pe baletizol.
  • Uneori partea din față a tălpii de cauciuc este acoperită cu o cârpă care se uzează în timp. Dansatorii sunt obișnuiți să taie această țesătură. Practic, aceasta este doar o diferență foarte mică în comparație cu talpa clasică divizată din cauciuc. Modelele cu țesătură căptușită și fără căptușeală au altfel aceeași tăiere.

 


Exteriorul adidașilor este cu adevărat divers.

  • Exteriorul din material este mai puternic.
  • Partea superioară a ochiurilor de plasă este mai respirabilă.
  • Adidașii din piele au o viață lungă.


În general, sneakerşii (dacă nu ținem cont că picioarele în creștere) au o durabilitate de  2-6 ani. De aceea, pot fi atât de populari. Atunci când alegeți dimensiunea, rețineți că acestea tind să se extindă cu un număr, un număr și jumătate. Prin urmare, este întotdeauna mai bine să alegeți o dimensiune corectă. Desigur, în timpul antrenamentului, piciorul devine transpirat, iar adidașii se adaptează mișcării care este mai solicitantă decât mersul. Dacă piciorul nu mai tinde să crească și cumpărați adidași mai mari, ei se pot întinde astfel încât vor fi foarte largi atunci când vă deplasați în câteva săptămâni. Și nu e bine.

 

 Materialul de bază al părții superioare este de obicei combinat cu, de exemplu, piele, piele pieptănată sau material PU artificial. Adidași sunt, de asemenea, produşi în diverse culori.

 

Cele mai recente

Video

Instagram