Ce nu ar trebuie să lipsească la o tabără de vară de dans

Ce nu ar trebui să vă lipsească la workshopul de vară?

Școlile de vară, atelierele de diferite feluri și mai ales vacanța, ne așteaptă chiar în spatele uşii. Dar ce împachetezi pentru a fi pregătit pentru workshop de vară? Acestea sunt produsele mele TOP 7 care nu ar trebui să lipsească nici uneia dintre dansatoare.

  • Bloch Multi-compartment tote

Unul dintre cele mai importante lucruri, 1 (unitatea) mea este cu siguranță această geantă. Datorită spațiului de depozitare, este una dintre piesele indispensabile pe care le iau cu mine la toate atelierele. Nu numai că se potrivește cu  toate „jachetele” mele, dar arată și minunat!


  • Capezio sticla pentru apă

Hidratarea este baza! Mai ales în lunile de vară. Această sticlă este fabricată din oțel inoxidabil, așa că va rezista la multe antrenamente solicitante și în zilele frumoase de vară.


  • Dansez vous, set de accesorii pentru păr

Părul, părul, părul ... Scurt sau lung, blond sau brun. Nici uneia dintre noi ar trebui şa ne încurce la cursurile de dans. Să îl aranjez într-o coafură adecvată mă ajută chiar acest set de accesorii pentru păr. Vrem să ne concentrăm pe antrenament, nu pe un elastic de păr liber, care alunecă încet pe păr cu fiecare mișcare. Și cel mai important, setul se află într-o cutie practică.


  • Prosop răcoritor

Zile fierbinți, razele de soare, sălile fierbinți și transpirația, care este  prietena noastră de nedespărțit încă din prima zi în care am intrat prima dată în acest loc miraculos. Deci la sala de bal. Un prosop de răcire te va ajuta să scapi de acest prieten enervant, cel puțin pentru o vreme.



  • Tricouri!

Tricourile nu sunt niciodată suficiente. În această categorie nu am putut alege cel mai bun, cel din TOP ..., le vreau pe toate !!! Cu siguranță vă recomand să alegeți dintre materialele de calitate Meryl, Tactel ... pentru că se usucă repede, se spală bine (chiar și în mână) și își țin forma mult timp :-)



  • Pantofii!

Deci, desigur, cele de dans. Fie că este vorba de poante, demi-poante, adidași, pantofi de caracter, pantofi de dansul  latino, jazz, sau alte încălțăminte de dans, ar trebui să vă gândiți să deveniți un fericitul proprietar de cel puțin două perechi.
Deoarece poanta transpirată nu este foarte mișto pentru ora următoare, un branț de balet rupt poate face ca toată tabăra să fie inutilă, la fel ca un tocul de la pantofii de dans latino rupt. În plus, funcționează mai bine în două. Știu că este o cheltuială suplimentară ... dar nu merită? O pereche are întotdeauna șansa să se usuce. Decizia este a ta.

  • Minge de masaj

Și după o zi încărcată plină de activități diferite și de colectare a acidului lactic pe diferiți mușchi (pe care nici măcar nu știați că îi aveți), ar trebui să ajutăm cel puțin corpul pentru a ameliora durerea și a-l sparge. Mingea de masaj este un ajutor perfect. Un lucru mic care te va ajuta să petreci întreaga vacanță fără crampe musculare ... Cel puțin mă va ajuta în continuare.



Acestea sunt TOP 7 lucruri de bază pe care niciun dansator nu ar trebui să le rateze atunci când se împachetează pentru workshopurile de vară. Deci, sunteți de acord cu mine?



Cele mai recente

Video

Instagram