20 de lucruri, care sigur nu ar trebui să le spui instructorului

Există atât de multe lucruri pe care le poți spune instructorului tău de dans, dar uneori este bine să ai o listă ca aceasta, pentru a răspunde la grijile tale înainte de a pune o întrebare. Aceasta este o listă, care vă va oferi răspunsuri în avans.

1. Picioarele mele sunt ambele stângi

Oamenii de știință au demonstrat, că acest lucru nu este adevărat. În cea mai mare parte, este doar nevoie de mai mult antrenament și lucru intens pentru abilitățile de dans.

2. Mă obosesc colegii noi

Nu cu mult timp în urmă, când erai un student nou. Nu te-ai simțit binevenit sau primit? Amintiți-vă cum a fost și nu lăsa pe nimeni să simtă ceea ce nu ți-a plăcut la început.

3. Nu ne spuneți nimic despre viața personală

Profesorul de dans, este aici să vă ajute să vă atingeți obiective artistice în cel mai eficient mod. Este prioritatea lui. Împărtășirea vieții sale personale este neimportantă în acest proces.

  1. 4. Am auzit că au lecții de dans mai ieftine în altă parte Fie.

  1. Trebuie să încercați. Aceasta este școala unde există aceste reguli, iar conducerea știe de ce au introdus astfel de reguli.

  1. 5. Cum este posibil ca celebritățile din Cehia-Slovacia să aibă un talent să facă un spectacol de dans într-un weekend și noi nu.

  1. În primul rând, vedeți fotografii pe ecran la televizor și nu puteți ști când a fost emisiunea și cât a durat și în al doilea rând, în cazul „celebrităților” de dans, sunt dansatori de top obișnuiți să lucreze eficient, brusc și dinamic.

  1. 6. De ce nu dansez ca cealaltă dansatoare?

  1. Vă puteți imagina că toată lumea va dansa la fel? Originalitatea, imaginația, expresia personală, toate acestea ar dispărea de pe suprafața artistică și dansul ar deveni o copie austeră.

  1. 7. Ai spus că vom mai merge o singură dată

  1. Ai dreptate, asta am spus. În vocabularul profesorului de dans, înseamnă „încă o dată” cu adevărat „încă o dată” până la finalizarea lucrărilor, astfel încât instructorul să fie mulțumit de acesta.

  1. 8. Învață-mă ce am văzut pe Youtube

  1. Inspirația este grozavă, dar dansatorii care postează un videoclip pe Youtube par să muncească mult timp pentru a oferi performanța care te-a făcut să vrei să dansezi ca ei. De asemenea, lucrează pentru a-i inspira pe ceilalți cu performanțele lor o singură dată.

  1. 9. Profesorul meu anterior a spus altceva

  1. Încercați la serviciu să-i spuneți șefului dvs. cât de mișto a fost în munca anterioară. Este puțin penibil. Deoarece fiecare muncă și mediu sunt diferite, la fel sunt și modalitățile de predare a profesorilor individuali.

10. Am putea dansa doar acest dans?

Alții nu-mi plac. Instructorul tău de dans știe cel mai bine ce învață și de ce te învață. Credeți că experiența lui ar trebui să fie atât de mare încât nimic ce vă învață nu este inutil și vă ajută să vă îmbunătățiți sistematic.

11. Mă întorc primăvara

Primăvara acelui an? Procrastinarea se aplică și dansatorilor, dar în acest fel trebuie doar să vă îndepărtați de obiectiv inutil și tot ceea ce ați sacrificat pentru a deveni devine inutil.

12. De ce nu mă înveți asta?

Din păcate, nu ești lector în sala de bal. Plătești o persoană educată care știe cel mai bine cum să procedeze. Dacă vă mențineți, veți vedea de-a lungul timpului că lectorul dvs. știa ce face.

13. Nu voi performa până nu voi fi gata

Nu vă faceți griji, tutorul nu v-ar lăsa să faceți performanță decât dacă sunteți gata. Participarea la spectacol te va face chiar un artist și mai pregătit pentru perioada următoare.

14. Ceilalți studenți mi-au spus că nu ar trebui ...

Luați în considerare cine vă spune. Acest „sfat” poate perturba întreaga clădire pe care profesorul a început să o construiască cu tine. Dacă un jucător de fotbal amator îl sfătuiește pe un jucător de fotbal amator, rezultatul este fotbalul amator.

15. Dansul nu este pentru mine

Există lucruri care sunt mai bune? Desigur. Indiferent dacă decideți dansul profesionist sau doar ocazional, ar trebui să vă mișcați, deoarece dansul are ceva, ce nu vedeți la prima vedere.

16. Nu am timp să dansez, am mult de lucru

Unul dintre motivele pentru care ar trebui să dansezi este pentru că ai multă muncă. Din când în când, ieșirea dintre oameni și mișcarea corpului ,este adesea motorul pentru o productivitate a muncii și mai mare.

17. Eu știu să dansez deja, învață-ma ceva mai bun

Dansatorii care spun că știu deja să danseze și vor să cunoască unele piese speciale de dans, sunt adesea cei care trebuie să se antreneze și mai mult.

18. Îl voi antrena acasă

Abordare excelentă, dacă nu îți afectează performanța în antrenamentul de dans. Plătești o oră și un lector, doar pentru a avea suficient spațiu în mișcare și pentru a-ți oferi sfaturi despre ce să îmbunătățești.

19. Voi face o pauză.

Dacă nu vă pune în pericol direct sănătatea, faceți o pauză după antrenament. Cele mai mari progrese în aproape fiecare domeniu vor veni în momentele cele mai dificile și puternice.

20. Eu ...

... ai putea continua așa, dar cred că ai înțeles suficient din acest articol că este în interesul antrenorului tău să scoată din tine un dansator și un om bun în primul rând.
În cele din urmă, să luminăm atmosfera cu un videoclip, care vă va oferi o idee despre următorul subiect pe care îl veți întâlni. Aşa nu trebuie să te comporți în timpul antrenamentului.


Cele mai recente

Video

Instagram