Lucrăm în continuare

Dragi dansatori,
Probabil că nimeni nu știa acum câteva săptămâni cum se vor schimba viețile noastre. Concursurile programate, prezentările, antrenamentele regulate sunt anulate,amânate pe mai târziu. Acum de regulă ne antrenăm online.. Știm că nu este adevăratul antrenament, dar suntem fericiți că vă gândiți la viitor, când vom putea ajunge în sălile de dans și să dansăm acolo.

Vă recomandăm să vă găsiți un timp regulat pentru a face exerciții fizice, pentru a vă acorda atenție corpului dvs. În fiecare zi este nevoie de o încălzire perfectă, întindere, antrenamente cu greutăți, chiar și salturi simple. Acum aveți timp să vă gândiți la mișcări parțiale individuale, concentrați-vă asupra lor și îmbunătățiți-le. Uneori, în momentul relaxării, este suficient să închideți ochii și imaginați-vă o variantă de dans, care mușchi funcționează, la ce trebuie să te gândești… Și merită, aveți încredere în noi.

Dar acum încă ceva ... Având în vedere această situație excepțională, a trebuit și noi să ne reorganizăm lucrul. Magazinul este închis până la o nouă notificare. Procesăm continuu comenzile pe internet. Producători - furnizorii noștri lucrează și ei în regim restricționat. Prin urmare, vă rugăm să aveți răbdare, dacă nu avem marfa în stoc și trebuie să o comandăm. Vă vom informa individual, despre starea comenzii.

Pentru că avem grijă de siguranța noastră a tuturor și luăm măsuri pentru a preveni răspândirea epidemiei, v-am pregătit câteva indicații care sperăm că vor contribui la buna desfășurare a serviciilor noastre.

  • Comenzile ar trebui plătite prin transfer bancar sau card de credit prin Trust pay sau plătind cu cardul de credit (dacă alegeți numerar la livrare) la companiile de curierat, după cum știți, plățile în numerar nu sunt posibile.
  • Vă rugăm să utilizați mai multe din metoda de livrare a comenzii dvs. prin curier sau numai puncte de colectare. Vă rugăm să utilizați serviciile poștei doar ca ultimă soluție. Datorită noii comenzi guvernamentale, veți evita să așteptați mai mult la coadă în afara oficiului poștal.
  • La livrarea expedierii prin curier este necesar să ieșiți în fața casei, să blochezi apartamentele și să o preluaţi de acolo.
  • Când solicitați schimbul de mărfuri, retururi și altele asemenea, vă rugăm să utilizați serviciile de corespondență sau de curierat. Livrările trebuie trimise la Zborovská 5, Košice
  • Datorită restricțiilor de trafic prin poștă, nu garantăm promptitudinea preluării și procesării cererilor.

Vă rugăm să luați aceste puncte doar ca recomandări valabile temporar pentru această urgență.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări.
La fel ca dvs., sperăm să putem reveni la viața normală cât mai curând posibil.

Cele mai recente

Video

Instagram