10 obiceiuri cotidiene amuzante ca dansatore, dansatoare

Credem că dansatorii sunt un tip cu totul nou de rasă umană. Am dedus că rutina noastră zilnică pare ciudată pentru prietenii noștri, care nu dansează și nu o înțeleg. În acest blog, îți prezentăm 10 obiceiuri cotidiene amuzante, cu care te vei identifica cu siguranță ca dansatoare, dansatoare.

Nu ne putem opri din mişcare

Rotirea fără încetare, este pur și simplu scrisă în DNA-ul nostru! Ne mișcăm constant, sărim sau încercăm o nouă coregrafie. În unele situații poate fi jenant și chiar enervant pentru unii oameni.


De fiecare dată când ne aplecăm, facem Penchée

Dacă cuiva a căzut stiloul,  ne trezim pe scena teatrului, şi vom arăta cel mai perfect Penchée. Este complet natural pentru dansatori.


Ne pocnesc încheieturile

Mâinile, genunchii sau spatele comunică în permanență cu noi. Pentru unii, putem suna chiar ca un instrument muzical separat.


Stăm în poziţie de balet

Este incontrolabil! De obicei, aflăm doar când ne uităm în timp la fotografiile noastre sau dacă cineva ne anunță. Ceea ce dansatorul nu neagă.


Dansăm cu capul

 Nu, nu sunt doar ticuri. Trecem doar prin mintea noastră coregrafia ultimului antrenament și capul nostru este corpul nostru.


Facem stretching literamente peste tot

Facem stretching pe blatul de bucătărie? Da. Pe un scaun de cinema? Da. În timpul pauzelor școlare la toaletă? Da. Alte locuri? Da.


Avem o geantă plină de lucruri nu tocmai obișnuite

De fapt, de câte ori vi s-a întâmplat, că aţi scos pe bancă mingi de tenis, aţă dentară,
bandă adezivă medicală sau ac și ață pe bancă?


Facem totul în sfoară

Indiferent dacă ne uităm la televizor, citim o carte sau stăm pe podea și învățăm, este normal să o facem sfoara. 


Iubim să ne îmbrăcăm în dresuri

Vara, un tricou de dans combinat cu pantaloni scurți devine o ținută plină de forță pentru noi. Nu este de mirare, deoarece hainele de dans alcătuiesc cea mai mare parte a garderobei noastre.


Ne întrebăm mereu, care este această melodie?

Mintea noastră este mereu pe ringul de dans, dansează şi creează noi fotografii.  De aceea trebuie doar să cunoaștem titlul melodiei, sa  nu trebuiască să-l căutăm ore în șir.


Nu ne putem opri să ne privim în oglindă

Nu spunem că această afirmație nu este valabilă şi pentru cei care nu dansează, dar noi, dansatorii suntem deosebit de atraşi de privitul în oglindă.  Oglinda este pentru noi un magnet, care atunci când vedem, ne mișcăm imediat, privim în spatele nostru și nu putem înceta să privim.


zdroj

Cele mai recente

Video

Instagram