Bună ziua, pentru îmbunătățirea serviciilor furnizate utilizați cookie-urile site-ului nostru. Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt plasate pe computer sau pe dispozitiv când vizitați site-ul nostru. Mai multe informații

Sansha FR Duval - extra tare, poantele pentru profesioniști

Sansha FR Duval - extra tare, poantele pentru profesioniști


Culoare
Dimensiuni UE adulți SANSHA cm
Box poantelor - Lățime
279,48Lei 314,52Lei Fără TVA: 232,90Lei


Descriere


Acesta aparține celui mai avansat purtător de cuvânt al producătorului Sansha. El poartă numele proprietarului lui Sansha, Mr. Duval :-) O nouă combinație de materiale a fost folosită pentru a asigura o viață mai lungă și pentru a se simți în siguranță pentru dansator. Construcția oferă o bună arc de sprijin. Cutia este confecționată din țesătură armată cu adeziv natural. El "învelește" și susține căptușeala și degetele dansatorilor. Cutia este foarte confortabilă. Mulți dansatori spun că se simt ca papucii în ele. Nu trebuie să folosească inserții în spițe.

Acest ultim model de grinzi de balet Sansha si-a castigat fanii imediat dupa lansare. În branț există un material plastic de duritate diferită, care rezultă din denumire. Extra Strong - branț foarte dur. Potrivit pentru dansatori cu glezne ferme. Ele pot fi de asemenea folosite de studenți avansați, care nu sunt recomandați pentru începători complet. Branțul nu se rupe, întoarce întotdeauna la poziția inițială. Prin urmare, este important să alegeți duritatea firului corect. Suprafața este satinată.

 

Sex Femei
Tip de talpă talpă intreagă
Categorie Poante
Vârstă Adulți
Material Satin
Nivel de calificare Avansați, Moderat avansat
Talpă poantelor - duritate Talpă poantelor - extra tare
BOX poante - formă BOX formă V
Talpă poantelor lungime Talpă poantelor 1/1 celá
Nas înalt
Profilul Profil mediu
Partea mediu înalt
Platformă Larg
Sireturi elastic
Material - unic Piele

Evaluarea produsului


Satisfacția clienților cu „Sansha FR Duval - extra tare, poantele pentru profesioniști”

Nu sunt opinii despre acest produs.