Lucrurile esențiale, care nu lipsesc unei balerine.

Urmează  o listă a celor mai importante lucruri pe care fiecare elev-dansator trebuie să le aibă întotdeauna în geanta de dans, pentru a nu fi luat pe nepregătite. Cu alte cuvinte, datoria studentului-dansator este de a controla și urmări propriile haine de dans, încălțăminte, accesorii și alte lucruri necesare vieții sale de zi cu zi.

Pantofii de dans

Dansatori, ar trebui să fie pereche, stânga și dreapta :-)! Cel mai bine este să ai propriii tăi pantofi pentru fiecare tip de dans, în care este înscris elevul. Există mai multe motive, dar cel mai important este, că piciorul trebuie să se obișnuiască cu pantofii anumitului stil de dans.
Pantofii trebuie păstrați în stare bună. Elevii trebuie să se asigure, că aceștia acordă suficientă atenție părinților lor, deoarece atunci când încălțămintea este deteriorată, părinții sunt de obicei cei care cumpără pantofii. :-) Însă le revine părinților să își verifice pantofii dansatorului din când în când, totuși este sănătatea copiilor lor.
De asemenea, puteți găsi o gamă largă de pantofi de dans de înaltă calitate în categoria pantofide dans.

Pantaloni şi ciorapi

În primul rând ar trebui să fie curaţi și ar fi bine să nu fie rupţi, mai ales în cazul ciorapilor, evitați ochii. Vederea ciorapului  rupt doare cel mai mult atunci când vă schimbați hainele în dressing înainte de repetiție.
Găsește haine pentru stiluri de dans individuale care te fac să te simți confortabil, dar cel mai bun mod de a îndeplini criteriile stilului de dans. Aceasta înseamnă că nu este obișnuit să se poarte pantaloni largi pentru dansul clasic, unde este important să percepem întinderea vizuală a corpului, dimpotrivă, în cazul dansului modern sau al improvizației de contact, este indicat să te simți casual și îmbrăcămintea să fie la îndemână.
Pantaloni, colanți, jambiere și alte îmbrăcăminte de dans pot fi găsiți pe site-ul nostru în categoria Pantaloni și jambiere sau ciorapi și chiloți.

Accesorii pentru păr

Știu, după luni de antrenament, de multe ori nu aveţi chef să vă aranjaţi, dar amintiți-vă că sentimentul în care intrați în sala de dans afectează direct performanța.
Și haideți să ne recunoaştem, ne simțim mai sănătoși, mai curați și mai frumoși dacă suntem îngrijiţi, curaţi și parfumaţi.
Așa că de multe ori nici nu ne dăm seama, dar poate că reglarea vizuală a noastră este motivul de ce ne simțim bine sau nesatisfăcuţi cu noi înșine.
Așadar, nu uitați de peria de păr, suportul pentru păr, elastice de păr, benzile de păr și bineînțeles sprayul de păr.
Toate acestea le puteți găsi pe e-shop-ul nostru din categoria păr,bijuterii, produse cosmetice.


Necesarul pentru igienă

Dezinfectanți pentru mâini și față. Cu toate acestea, barele de balet țin foarte multe mâini, atingem podelele de balet, mânerele ușilor din clasă, intrările și toaletele. Așadar, intrăm în contact cu o mulțime de bacterii în fiecare zi, de aceea este necesar să avem grijă de siguranță și mâinile și dezinfectarea feței în mod regulat.
Deodorantele pot fi de asemenea incluse aici. Și, deoarece este destul de firesc ca un dansator să transpire câțiva litri de transpirație pe zi, deodorantul este o nevoie absolută.
Chiar și cu provizii de curățare pentru mâini și față, dar și cu deodorante, ne protejăm nu numai pe noi înșine, ci și pe alții. :-)
Nu veți găsi aceste nevoi în magazinul nostru electronic, dar există multe farmacii în zona dvs. unde le puteți găsi.

Materiale de curățare

Există diferite impregnate, perii și gume înmuiate în soluție pentru o durată de viață mai lungă a încălțămintei și a îmbrăcămintei. În geanta fiecărui dansator, aceste ajutoare sunt utile în special după solicitarea unor spectacole de mai multe ore, când cu uzura echipamentului de dans este cel mai mare.
Se folosesc, chiar dacă dansatorul face o întreținere generală a nevoilor sale, de exemplu, o dată pe lună.
Peria poate fi găsită în categoria Accesorii pentru încălțăminte de dans.

Cauciuc întinzător

Probabil cea mai importantă activitate a fiecărui dansator înainte și după exercițiu este întinderea și încălzirea corpului, mușchilor și tendoanelor sale.
Întinderea cauciucului este perfectă și îndeplinește tot ceea ce un dansator trebuie să pregătească înainte de o clasă de dans sau spectacol. Acest ajutor nu trebuie să lipsească din geantă.
Pe site-ul nostru puteți găsi o gamă largă de cauciuc întinzător în categoria Sănătate și nutriție.

Trusă de cusut

Un lucru mic, dar de neînlocuit. Ace, fir, căptușeală se vor întâlni la orice eveniment critic, atunci când veți avea nevoie de ceva pentru a coase sau repara.
De asemenea, acest produs sub forma întregului set poate fi găsit aici în categoria Accesorii de balet și poante

Sticla pentru apă

Nu este necesar să vorbim despre  apă, cât de esențială este pentru dans sau orice altă performanță de mișcare. Și mai inutil este să vorbim, dacă să bei apă pură sau ceva băutură dulce.
Fiecare dansator ar trebui să poarte o sticlă, pe care o reumple regulat cu apă curată. Sticla este cea mai bună, deoarece este durabilă și ecologică, deoarece există suficient plastic în cartierul nostru.
Puteți găsi, de asemenea, o sticlă de apă de sticlă în magazinul nostru din categoria Sănătate și nutriție.

Carte bună

Există ore întrerupte, așteptare sau momente lungi între ore, călătorii și apariții în care corpul trebuie să se relaxeze și nu există o relaxare mai bună decât să mergi într-un colț liniștit și să deschizi o carte bună.

Îmbrăcăminte de tranziție

Vremea se schimbă, spațiul cu aer condiționat, proiectele, trecerea de la o sală la alta, cu toate acestea dansatorul se întâlnește zilnic în sălile de clasă, teatre, studiouri. Adesea transpirat, alergi la etaj și îți periclitează extrem de mult sănătatea.
Geanta ta nu ar trebui să-ți lipsească Booties de pe picioare, niște tricou, pantaloni uscați și hanorac curat.

Geanta

Unde s-ar potrivi cu toate acestea și cum l-ai purta fără o geantă adecvată, care nu numai că este mare, dar are și compartimente aranjate logic. Avem câteva dintre ele în ofertă. Una este geanta practică cu mai multe compartimente de la Bloch sau ceva pentru cei mai pretențioși profesioniști din Capezia.
Puteți găsi mai multe genți în categoria noastră Rucsacuri,genţi, casete
 
Sperăm că acest articol te-a ajutat și te-a transformat într-un nou an de dans. Dacă aveți întrebări sau îndoieli, suntem aici pentru dvs. în fiecare zi.


Cele mai recente

Video

Instagram