Fotografiile din culise dansatorilor, pe care vă vor emoționa.

Poate că fiecare dansator știe că scena de balet de top include baletul rus. Sankt Petersburg este un oraș cunoscut pentru bogata istorie a baletului și de aici provine balerina profesionistă Darian Volková.

Privind fotografiile, îți vei da seama că Darian este o femeie cu adevărat multitalentă. „Baletul este mai mult decât lumea - este universul” - Darian Volková susține că a fost adusă la fotografie prin dorința ei de a arăta lumii cealaltă parte a baletului, care nu este numai plină de frumusețe și zâmbete. Partea din spatele perdelei roșii. "Nu toată lumea are șansa de a deveni un dansator profesionist în baletul național rus, dar prin imaginile mele, toată lumea poate percepe lumea dansului prin ochii unei balerine", spune Darian. Darian este, de asemenea, un pasionat de călătorie și, prin urmare, avem posibilitatea de a urmări fotografiile sale de balet din întreaga lume.

Darian spune că, în ciuda diferitelor culturi și bariere de limbaj, când vine vorba de dans, toți devin perechi de suflet care dărâma fiecare graniță.

Doar confirmă faptul că dansul ar putea să aducă un pic de pace și liniște în lume.

Urmați activitatea de Darian ca fotograf pe rețelele de socializare.

Instagram Darian Volková

Facebook Darian Volková 


Cele mai recente

Video

Instagram